OM OSS

Vogel Event är ett kreativt företag som driver events framåt. Vi jobbar med tekniska lösningar inom alla typer av events. Allt ifrån installation till uthyrning av högtalare.

De senaste 6 åren har vi tillhandahållit all teknisk utrustning till Jönköpings, största nattklubb Måndag JKPG/OPA.

Vi erbjuder och hjälper idag sammanlagt över 12 st restauranger och nattklubbar i Västergötland, Småland och Östergötland. 

VAD VI GÖR

VOGEL EVENT ÄR EN MODERN LEVERANTÖR AV LJUD, LJUS, FX, LED & BOKNINGAR

Vi är ett team som erbjuder teknisk support och organisering till fester, events, modevisningar, konserter, konferenser och andra typer av shower.

Först och främst så förser vi er med de rätta byggstenarna. Vi planerar eventet ner till de minsta detaljerna så ni får rätt teknik för rätt ändamål. Självklart skräddarsytt för just Erat event.

Drivna av passion och engagemang för vårt jobb skapar vi en skön atmosfär där vi brinner för att skapa perfekta resultat. Oavsett storlek på eventen kommer vi alltid att erbjuda expertis och kunskap inom alla aspekter av olika typer event. Det är så vi gör skillnad!

Om vi verkligen släpper loss så vet vi hur man skaparar riktiga fester.Vår erfarenhet och proffesionalism speciellt inom nattklubbar, festivaler och större events gör att vi vet vilka knappar att trycka på för att skapa den där WOW-faktorn.

Detta gör vi:

Ljus:

Rätt ljussättning gör så stor skillnad. Oavsett om vi pratar om en konferens, bröllop eller nattklubbsfest. Vi vet hur oerhört viktigt det är med rätt ljussättning. Efter åratal av lärdom inom ljussättning vet vi hur man skapar rätt atmosfär på rätt plats, vid rätt tillfälle.

Ljud

Då ljus är en viktig del av events, är självklart ljudet också det. Vi erbjuder de rätta tekniska ljudlösningarna för rätt tillfälle oavsett om volymen ska vara låg eller hög.

Visuellt

Kravet på det visuella inom alla olika shower ökar för varje år. Med stor kunskap och kännedom om alltifrån filmskapande till projicering vet vi hur man förtydligar sitt budskap genom att visa det på skärm.

Dekor

Efter åratal av engagemang och driv för konserter, konferenser etc så kan du lita på vår kreativa sida av ta hand om din dekor ner till de minsta detaljerna. Det är viktigt för ditt företag att göra ett positivt och kvarstående intryck och det är där vi kommer in i bilden. Vi organiserar allt in i minsta detalj och levererar ett fantastiskt event.

Close Menu